- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέλη του Κινήματος Αλλαγής προσέρχονται από το πρωί της Τετάρτης στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά.
Με λευκά τριαντάφυλλα εμφανίστηκαν στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, όπου και πραγματοποιείται το λαϊκό προσκύνημα στη σορό της Φώφης Γεννηματά, τα μέλη της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής.
Σε πρώτο πλάνο διακρίνεται η Νάντια Γιαννακοπούλου ενώ το «παρών» δίνει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος τέσσερα στελέχη του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ θα βρίσκονται στο πλάι της σορού της Γεννηματά και θα εναλλάσσονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Το φέρετρο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, είναι καλυμμένο με τρεις σημαίες (την ελληνική, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ), μέσα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.
Μετά το λαϊκό προσκύνημα, θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 14:00 το μεσημέρι ενώ η κηδεία της Φώφης Γεννηματά, θα γίνει με τιμές υπουργού και δημοσία δαπάνη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Εκτός των πολιτικών προσώπων, πλήθος πολιτών έσπευσαν στην Ιερά Μητρόπολη να τιμήσουν τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.