Μυτιλήνη: Συνελήφθη 40χρονος που ασέλγησε σε τρεις 10χρονες φίλες του ανιψιού του.
Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Πολιχνίτου 40χρονος Ρουμάνος, που ασελγήσει σε βάρος τριών κοριτισιών 10 ετών, με τα οποία είναι φίλος ο ανιψιός του.
Όπως αναφέρει το LesvosVoice, το αγόρι και οι τρεις φίλες του έπαιζαν στην περιοχή του Πολιχνίτου το απόγευμα της Κυριακής και έπειτα κάθισαν σε ένα φαστ φουντ για να φάνε.
Εκεί εμφανίστηκε ο θείος του 10χρονου, που θέλησε να καθίσει μαζί τους. Τα κορίτσια ενοχλήθηκαν και σηκώθηκαν να φύγουν, αλλά ο 40χρονος τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και άρχισε να τα φιλάει και να τα αγγίζει σε απόκρυφα σημεία.
Το ένα από αυτά, όπως αναφέρει το LesvosVoice, έφυγε τρέχοντας και ειδοποίησε την μητέρα του η οποία αναζήτησε τον Ρουμάνο. Εκείνος, πρόλαβε να φύγει, όμως η γυναίκα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο αργότερα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.