Ελλαδα

Ασπρόπυργος: Άφησαν βρέφος στον δρόμο και παιδιά στο πορτ μπαγκάζ

Τα παιδιά ήταν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Γονείς εγκατέλειψαν βρέφος στον Ασπρόπυργο και κλείδωσαν τέσσερα παιδιά στο πορτ μπαγκάζ οχήματος
Αστυνομικός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Γονείς εγκατέλειψαν βρέφος στον Ασπρόπυργο και κλείδωσαν τέσσερα παιδιά στο πορτ μπαγκάζ οχήματος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στον Ασπρόπυργο εγκατέλειψαν ένα βρέφος στον δρόμο και κλείδωσαν τέσσερα παιδιά στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε υπόθεση κακοποίησης παιδιών στον Ασπρόπυργο. Ένα τραυματισμένο βρέφος βρέθηκε μόνο του στη μέση του δρόμου. Παράλληλα, τέσσερα παιδιά ήταν κλειδωμένα στο πορτ μπαγκάζ.

Συγκλονισμένοι οι περαστικοί, ειδοποιήσαν την Αστυνομία. Τα απίστευτα γεγονότα εκτυλίχθηκαν πριν από δύο 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος ήταν παρατημένο στον δρόμο. Αστυνομικοί που έφθασαν επιτόπου, ξεκίνησαν να αναζητήσουν τους γονείς. Την ώρα που πλησίασαν ένα σπίτι στον Ασπρόπυργο, άκουσαν κλάμα μωρών να έρχεται από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό του οχήματος ήταν κλειδωμένο ένα παιδί. Άλλα τρία ήταν κλειδωμένα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίσαν μια 13χρονη, η οποία δήλωσε πως οι γονείς των παιδιών τής τα είχαν δώσει για να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το βρέφος και τα υπόλοιπα παιδιά που εντοπίστηκαν στον Ασπρόπυργο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων». Για την υπόθεση παιδικής κακοποίησης έχει συνταχθεί δικογραφία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ