Ελλαδα

Γιάννης Πάριος: Δικογραφία για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Δεν περιλαμβάνει τον δημοφιλή καλλιτέχνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναυλία του Γιάννη Πάριου (Φωτό αρχείου)
Συναυλία του Γιάννη Πάριου (Φωτό αρχείου) © (Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα για την συναυλία που έδωσε ο Γιάννης Πάριος στη Θεσσαλονίκη λόγω παραβίασης των μέτρων για τη διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Γιάννης Πάριος έδωσε συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το βράδυ αλλά υπήρξαν… παρατράγουδα καθώς παραβιάστηκαν τα μέτρα κατά του κορωνοιού. Έτσι, από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία για τη συναυλία.

Η συναυλία απευθυνόταν μόνο σε καθήμενους, μέτρο το οποίο παραβιάστηκε όταν κάποιοι εκ των παρευρισκομένων σηκώθηκαν και χόρεψαν πάνω στη σκηνή. Στη δικογραφία δεν περιλαμβάνεται ο τραγουδιστής οποίος φαίνεται να διέκοψε πρόωρα τη συναυλία.

 Σύμφωνα με το grtimes, η δικογραφία στρέφεται κατά των διοργανωτών οι οποίοι δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού στη συγκεκριμένη εκδήλωση.  Οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές έπρεπε να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Όταν όμως  ο Γιάννης Πάριος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή.

Ο ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμη  τρεις ώρες τραγουδιών στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ