Ελλαδα

Νέο Ηράκλειο: Επίθεση ακροδεξιών σε αντιφασιστική διαδήλωση

Βίντεο τους καταγράφει να χτυπούν άνδρα πεσμένο στο έδαφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση από ομάδα ακροδεξιών σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ | ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Επίθεση από ομάδα ακροδεξιών σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο σε εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδα κουκουλοφόρων, 10 με 15 ατόμων, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους της αντιφασιστικής διαδήλωσης στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να προκληθούν και μικροτραυματισμοί.

Τα άτομα αυτά έβαλαν στόχο διαδηλωτές που συμμετείχαν στη διαδήλωση στο Νέο Ηράκλειο. Οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή πριν ακόμη φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία πραγματοποιεί αυτή την ώρα έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

Σε ένα σύντομο βίντεο που ανέβασε η ομάδα «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», φαίνονται κάποιοι άνδρες να κινούνται απειλητικά σε βάρος των διαδηλωτών, ενώ ένας από αυτούς κλωτσά άνδρα που είναι πεσμένος στο έδαφος.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ