Ελλαδα

Θεοδωράκης: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του άνδρα που δηλώνει γιος του

Τι δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαργαρίτα Θεοδωράκη
Μαργαρίτα Θεοδωράκη © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη και μάλιστα σε δηλώσεις του εμφανίζεται πρόθυμος να κάνει ακόμη και DNA τεστ.

Σύμφωνα με το Mega, σήμερα εκδικάζεται η προσωρινή διαταγή που έχει ζητήσει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, ούτως ώστε μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, ο 54χρονος άντρας να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της.

Όπως δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πρόκειται για τον Νίκο Κουρή ένα «καλό μουσικό παραγωγό» που τα προηγούμενα χρόνια είχαν έρθει σε επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ραδιόφωνό του. Σύμφωνα με το Mega στο ερώτημα «γιατί το κάνει τώρα;» η απάντηση της κα Θεοδωράκη ήταν μετά τον θάνατο του πατέρας της προφανώς και θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

«Όταν τον είδα να βγαίνει στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες στην Κέρκυρα, να βγαίνει στην ΚΝΕ, να πηγαίνει στην πρεσβεία είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ