Ελλαδα

Κρήτη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μινώα Πεδιάδος

Συνεχίζονται οι μετασεισμικές δονήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεισμός στην Κρήτη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μινώα Πεδιάδος
Σεισμός στην Κρήτη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μινώα Πεδιάδος © Eurokinissi

Σεισμός στην Κρήτη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ και τους συνεχείς μετασεισμούς.

Ο δήμος Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και τους μετασεισμούς που ακολούθησαν.

Στο Αρκαλοχώρι βρέθηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, και συμμετείχε στο έκτακτο συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας και τοπικών φορέων, αρχών και πολιτικής προστασίας.

«Προχωράμε βήμα – βήμα», τόνισε ο υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης. «Έρχονται ήδη 300 σκηνές και ετοιμάζεται το εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου. Φροντίζουμε για τη διατροφή επίσης», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Αυτό που έχει σημασία σε πρώτη φάση είναι να δούμε για πόσους ανθρώπους μιλάμε που θα χρειαστεί να μείνουν εκτός των σπιτιών τους απόψε έτσι ώστε σε προαύλιους χώρους και χώρους που μπορεί να στηθεί το οτιδήποτε με την έννοια του πρόχειρου καταυλισμού να στηθεί». δήλωσε μιλώντας στο cretapost, ο Γιάννης Λεονταράκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ