- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης
Πώς κατέληξε στην απόφαση το Δικαστικό Συμβούλιο - Η πρόταση για «βραχιολάκι»
Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στη φυλακή, καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που είχε κατατεθεί.
Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα που είχε υποβάλει ο Πέτρος Φιλιππίδης για την αποφυλάκισή του. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιουλίου ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κριθεί προφυλακιστέος.
Όπως έγινε γνωστό, το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση για την αποφυλάκιση του ηθοποιού, η οποία είχε υποβληθεί λίγο μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη υπάρχουν δέκα μαρτυρίες στη δικογραφία για περιστατικά σεξουαλικής και λεκτικής βίας από το 2008 έως το 2014. Ο ηθοποιός παραμένει στις φυλακές Τρίπολης, όπου είχε μεταφερθεί μετά την απολογία του.
Οι δικαστές απέρριψαν μεταξύ άλλων το αίτημα να επιστρέψει με «βραχιολάκι» στο σπίτι του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Παραμένει στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης - Το σκεπτικό της απόφασης
Υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποφάσισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού πρέπει να παραμείνει στις φυλακές, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι καταγγελίες σε βάρος του αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του. Κατ’ επέκταση κρίθηκε πως ο ηθοποιός μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει και η ανακρίτρια, που ζήτησε την προφυλάκισή του.
Παράλληλα, οι δικαστές δεν δέχτηκαν ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδης, ενώ φέρονται να απέρριψαν και τους ισχυρισμούς του ηθοποιού πως οι καταγγέλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, από τη στιγμή που κανένα όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχολείο τελεί υπό κατάληψη, οι γονείς ζητούν απαντήσεις και η ανακοίνωση του υπουργείου
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.