- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τις πρώτες πληροφορίες που κάνουν λόγο για αυτοκτονία επιβεβαίωσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα, όσον αφορά στον θάνατο του 44χρονου στη Ραφήνα.
Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο 44χρονος άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα.
Να θυμίσουμε πως τον άνδρα εντόπισε γείτονάς του, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όπως επίσης και της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο, να σπεύσουν στο σημείο.
Αρχικά, το γεγονός πως ο 44χρονος ήταν δεμένος με tire up, ενώ στο στόμα του είχε μονωτική ταινία, προβλημάτισε τις Αρχές, οι οποίες, αν και τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» αυτοκτονία, εξέταζαν όλα τα ενδεχόμενα.
Ωστόσο, εν τέλει, από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και επιβεβαιώνεται το σενάριο της αυτοκτονίας.
Συγκεκριμένα, ο ζωγράφος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να φιμώθηκε μόνος του και να κρεμάστηκε από το μπαλκόνι που «βλέπει» στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας στην Οδό Νηρέως 39, στη περιοχή Μαρίκες, βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα την Παρασκευή
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.