- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Έως την Κρήτη ο καπνός από τις νέες πυρκαγιές στην Αττική
Πώς θα εξελιχθούν σήμερα οι άνεμοι στην περιοχή
Εντυπωσιακές εικόνες του καπνού από τη φωτιά που μαίνεται στα Βίλια καταγράφηκαν από τον ευρωπαϊκό μετεωρολογικό δορυφόρο Meteosat-11 σήμερα το πρωί.
Ως την Κρήτη έφτασε ο καπνός από τα Βίλια Αττικής όπου ξέσπασε χθες πυρκαγιά. Οι εικόνες που κυκλοφόρησε ο ευρωπαϊκός μετεωρολογικός δορυφόρος Meteosat-11 είναι εντυπωσιακές.
Ο καπνός φαίνεται να φτάνει τουλάχιστον έως τις δυτικές ακτές της Κρήτης, όπου και συναντά αραιές νεφώσεις που καλύπτουν την περιοχή.
Όσον αφορά την εξέλιξη των ανέμων στην περιοχή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ.
Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ, ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.