Κόρινθος: Σύλληψη ενός άνδρα για τη φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, Καλέντζι.
Στην σύλληψη άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατηγορείται πως είναι ο υπαίτιος για την πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλέντζι στην Κορινθία, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου.
Όσον αφορά στο πύρινο μέτωπο, τις ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο Καλέντζι συνδράμουν από νωρίς σήμερα το πρωί αεροπλάνα και ελικόπτερα, προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Στο σημείο επιχειρούν 147 πυροσβέστες με 10 πεζοπόρα τμήματα και 28 οχήματα. Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν ακόμη υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στο Καλέντζι Κορινθίας, επιχειρούν 147 #πυροσβέστες με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 28 οχήματα 2 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 24, 2021
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.