- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε 18χρονη κοπέλα που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου - Είχε πάει διακοπές στην Ίο.
Ένα κορίτσι 18 ετών άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής, 18 Ιουλίου. Η 18χρονη Ελληνίδα έκανε διακοπές στην Ίο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας του νησιού για νοσηλεία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Η κατάσταση του νεαρού κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ήταν αρκετά σοβαρή γι αυτό και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Σύρο προκειμένου να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του νησιού.
Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 18χρονη δεν κατάφερε να επανέλθει, αντίθετα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μιας και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο εγκεφαλικό σύστημα και τελικά εξέπνευσε.
Δεν έφερε κάποιο εξωτερικό τραύμα
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα και οι αρχές, σε πρώτη φάση, έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Ο σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διενέργεια της διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.
Πηγή: cyclades24.gr
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ασύλληπτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει την ταχύτητα που εξαπλώνονται η πυρκαγιά
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική
Ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις THC και μη εγκεκριμένη CBD σε εισαγόμενο γλύκισμα
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Δείτε το timelapse βίντεο
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Καλύτερη η εικόνα - Σηκώθηκαν ξανά τα εναέρια μέσα
Τα ευρήματα που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Αμετάβλητο το θερμό σκηνικό - Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά
Έχουν την τιμητική τους και περιμένουν τις ευχές μας...
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.