- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νίκος Βέρτης: Γιατί κλείνει το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά
Τι αναφέρει σε μήνυμά του στο Instagram ο γνωστός τραγουδιστής
Ο Νίκος Βέρτης ανακοίνωσε ότι κλείνει προσωρινά το νυχτερινό κέντρο του τραγουδά, καθώς τα νέα μέτρα δεν καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία της επιχείρησης.
Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης θα παραμείνει προσωρινά κλειστό, όπως ενημερώνει ο ίδιος ο τραγουδιστής στο Instagram. Στο μήνυμά του στους followers ο Νίκος Βέρτης εξηγεί ότι τα νέα μέτρα δεν καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία του νυχτερινού κέντρου.
Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού ο Βέρτης φροντίζει να εργάζεται σε κέντρα διασκέδασης που τηρούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού, φθάνοντας στο σημείο να αλλάξει την ώρα έναρξης του προγράμματος. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου οι εικόνες από τις ουρές με τη θερμομέτρηση πελατών έξω από το μαγαζί όπου τραγουδούσε ο Βέρτης στη Θεσσαλονίκη.
«Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής» σημειώνει.
Και ξεκαθαρίζει: «Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες, όμως, εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι' αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες».
Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο Νίκος Βέρτης έκανε πρεμιέρα, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη. «Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή» σημειώνει.
«Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζόμαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς» καταλήγει.
Ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Βέρτης για το νυχτερινό κέντρο - Το ραντεβού με τους θαυμαστές του
Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό, σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες, όμως, εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’ αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες.
Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…
Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζόμαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δήμος Αχαρνών εξέδωσε οδηγίες ασφαλείας για επισκέπτες πριν την Καθαρά Δευτέρα
Οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δύο παρέμειναν για προληπτική νοσηλεία μετά το ατύχημα
Τι θα λειτουργεί και τι θα παραμένει κλειστό – Από Lidl Και MyMarket μέχρι Βαρβάκειο και Ρέντη
Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται ο 27χρονος - Άμεση επέμβαση ΕΚΑΒ στο σημείο
Υπερχείλιση από Βουλγαρία φουσκώνει τον Έβρο - Κλειστός ο δρόμος προς Δαδιά και προειδοποιήσεις τώρα
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κλείνει το εργοστάσιο και ζητά νέα αδειοδότηση μετά το καταπέλτη πόρισμα
Πάνω από 6.000 έλεγχοι της Τροχαίας σε όλο το λεκανοπέδιο με δεκάδες ακινητοποιήσεις οχημάτων
Χωρίς τραυματισμούς κοντά στα Πέντε Πηγάδια – Αδύνατη η υποκατάσταση με λεωφορεία λόγω καρναβαλιού
Σε αυξημένη ετοιμότητα η πόλη για τους χιλιάδες επισκέπτες και τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής
Ποιες ημέρες και ώρες αλλάζουν τα δρομολόγια
Δεκάδες δρομολόγια προς νησιωτικούς προορισμούς - Ενισχυμένη παρουσία του Λιμενικού
Τι δείχνουν για την Ελλάδα τα αποτελέσματα της διεθνούς έρευνας από το Pew Research Center
Σοβαρές πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις - Κλειστό το επαρχιακό δίκτυο
Είκοσι άτομα διασώθηκαν νότια των Καλών Λιμένων - Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή
Έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές - Πτώση θερμοκρασίας
Οι 8 περιοχές που «βούλιαξαν»
Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Κωνσταντίνος Τζαβέλλας
Τα θέατρα που συμμετέχουν στη σημερινή απεργία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.