- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το ζεύγος Μητσοτάκη δείπνησε με τους Τζεφ Μπέζος και Τομ Χανκς
Η παρέα βρέθηκε στην Αντίπαρο το βράδυ της Κυριακής
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόβσκι συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής με το ζεύγος Τζεφ Μπέζος, το ζεύγος Τομ Χανκς και το ζεύγος Μπάρι Ντίλερ.
Με τον Τζεφ Μπέζος και τη σύζυγό του, τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, τον παραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και τη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg και τον δημοσιογράφο του CNN Αντερσον Κούπερ.δείπνησε το βράδυ της Κυριακής το ζεύγος Μητσοτάκη.
Ο μεγαλοεπιχειρηματίας και παραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ μαζί με τη σύζυγό του διάσημη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg και το σκάφος του EOS, γυρνούν τις τελευταίες μέρες τα νησιά του Αιγαίου.
Πρόσφατα προστέθηκε στην παρέα τους ο επιχειρηματίας - και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο- Τζεφ Μπέζος με τη σύζυγό του, ενώ μαζί τους είναι και ο δημοσιογράφος του CNN, Αντερσον Κούπερ.
Το βράδυ της Κυριακής, η παρέα του EOS συναντήθηκε με τον ηθοποιό Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον που έχουν σπίτι στην Αντίπαρο και περνούν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα.
Η ανάρτηση της Diane Von Furstenberg στο Instagram
Στο τραπέζι του κυριακάτικου δείπνου, καλεσμένοι του Ντίλερ ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη, οι οποίοι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρίσκονταν στην Τήνο και έλαβαν πρόσκληση για δείπνο στην Αντίπαρο, έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλοεπιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.