- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαλεσίνα: 13 οι νεκροί - Ο γάμος και οι αγώνες στα καφενεία
Περίπου είκοσι βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ της Λαμίας και του Βόλου
Σε 13 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας - Χθες κατέληξαν δύο άνθρωποι ενώ ακόμα ένας έφυγε από τη ζωή σήμερα, Τρίτη 23 Μαρτίου 2021.
Ένας ακόμα θάνατος καταγράφηκε σήμερα, Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, στη Μαλεσίνα, ενώ δύο ήταν οι νεκροί χθες, Δευτέρα, με μία 66χρονη και έναν 85χρονο να καταλήγουν.
Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας. Εκτός από την 66χρονη υπέκυψε και ένας 85χρονος στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Από τις 28 Φεβρουαρίου ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε επιβάλει 24ωρο αποκλεισμό στην περιοχή λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων που είχε εντοπιστεί.
Όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Λαμίας, Συμεών, αιτία του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου είναι η τέλεση ενός γάμου με συνολικά 230 καλεσμένους. Ο γάμος τελέστηκε με την παρουσία 30 καλεσμένων εντός ναού και ακόμη 200 στον προαύλιο χώρο του.
Ωστόσο, εκτός του γάμου, είχε παρατηρηθεί και μία γενικότερη χαλάρωση όσον αφορά στα μέτρα. Χαρακτηριστικό είναι πως ήταν πλήθος ο κόσμος που μαζευόταν σε καφενεία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Να θυμίσουμε πως ο πρώτος νεκρός κατεγράφη στις 3 Μαρτίου και ήταν ένας άνδρας ηλικίας 84 ετών. Εντός των επόμενων ημερών κατεγράφησαν και άλλοι θάνατοι, μεταξύ των οποίων ένας 38χρονος πατέρας.
Τα ξημερώματα της Κυριακής πέθανε και ένας 44χρονος, επίσης πατέρας, ο οποίος δεν είχε υποκείμενο νόσημα. Υπολογίζεται πως είναι περί τους 50 οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές τόνισε πως η Μαλεσίνα πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα από την εξάπλωση της ασθένειας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.