- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δωρεάν τεστ στο Σύνταγμα για κορωνοϊό σήμερα Κυριακή
Τι SMS στέλνει ο πολίτης για τη μετακίνησή του - Ποιο έγγραφο πρέπει να έχει μαζί του
Δωρεάν rapid test για κορωνοϊό διενεργεί σε δύο σημεία στο Σύνταγμα ο ΕΟΔΥ σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, με τους πολίτες να στέλνουν τον κωδικό 1 στο 13033.
Από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 τα δωρεάν rapid test για κορωνοϊό στο Σύνταγμα.
Τα δωρεάν τεστ για κορωνοϊό ξεκινούν στις 10.00 και ολοκληρώνονται στις 15.00 και γίνονται σε δύο σημεία: Στην πλατεία Συντάγματος και στον Σταθμό Μετρό «Σύνταγμα».
Για τη μετακίνησή τους οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν τον κωδικό 1 στο 13033. Ειδικότερα, ο ΕΟΔΥ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν, πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, αποστέλλοντας γραπτό μήνυμα (SMS) με αριθμό 1 στο 13033, για τη μετακίνησή τους».
Προβληματισμός και ανησυχία για δύο μεταλλαγμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική
Εν τω μεταξύ μεγάλη είναι η ανησυχία στον ΕΟΔΥ για τα δύο μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού στην Αττική, που εντοπίστηκαν από το ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
Αυτά τα δύο νέα στελέχη περιλαμβάνουν μετάλλαξη που εντοπίζεται σε κρούσματα του ιού από την Νότιο Αφρική και τη Βραζιλία.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη μετάλλαξη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και καθίσταται πιο ανθεκτική στα εμβόλια που μέχρι τώρα έχουν αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.