- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η έντονη χιονόπτωση της κακοκαιρίας «Μήδεια» έφερε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα στους δρόμους του Κολωνακίου
Η κακοκαιρία «Μήδεια» χτύπησε και το κέντρο της Αθήνας. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως εκχιονιστικό βγήκε στους δρόμους του Κολωνακίου προκειμένου να καθαρίσει τους δρόμους.
Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ βρέθηκε στην Πατριάρχου Ιωακείμ και κατέγραψε τις πρωτόγνωρες εικόνες με το εκχιονιστικό να καθαρίζει το δρόμο από τα χιόνια.
Πολιτική Προστασία: Aποφύγετε τις μετακινήσεις
Νέα ισχυρή σύσταση εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τους κατοίκους όλης της Αττικής να μην κυκλοφορούν τις επόμενες ώρες, με αφορμή τα συνεχιζόμενα έντονα φαινόμενα και τις πυκνές χιονοπτώσεις που έχουν κλείσει πολλούς δρόμους και έχουν δημιουργήσει έντονα προβλήματα στις μετακινήσεις.
Στην ισχυρή σύσταση που εξέδωσε η ΓΓΠΠ αναφέρει:
«Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.
Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.