- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κακοκαιρία «Μήδεια» από ψηλά: Βίντεο από την Αθηνών - Λαμίας
Πότε αναμένονται χιόνια στην Αττική
Εντυπωσιακές εικόνες από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας κατέγραψε drone, ενώ η κακοκαιρία «Μήδεια» πλησιάζει την Αττική.
Επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» κορυφώνεται, επηρεάζοντας από σήμερα το απόγευμα και την Αττική.
Εκχιονιστικά και αλατιέρες δεν σταματούν να επιχειρούν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, προκειμένου να παραμείνει «καθαρός» ο δρόμος από τα χιόνια και να μη σχηματιστεί πάγος, που θα μπορούσε να επηρεάσει την ομαλή διέλευση των οχημάτων.
Drone πέταξε πάνω από την Αθηνών - Λαμίας, καταγράφοντας εντυπωσιακές εικόνες, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» προσεγγίζει την Αττική. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο αναμένονται στην Αττική. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, βαθμιαία στα ημιορεινά και νύχτα σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη να σημειώνεται στην αρχή της ημέρας. Στα βόρεια του νομού η θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών, στο ρεύμα προς τα Δερβενοχώρια. Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.
Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία «Μήδεια» - Στο επίκεντρο η Αττική
Σημειώνεται ότι νέα ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.00 υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος).
Στόχος είναι ο βέλτιστος συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει ήδη μεγάλο μέρος της χώρας. Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα βρεθεί και η Αττική, στην οποία η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.