Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μήδεια» -Μαρτίνο Φθιώτιδας: Drone πάνω από την εθνική

Οι εικόνες που κατέγραψε από τον κεντρικό οδικό άξονα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Λευκό τοπίο στο Μαρτίνο Φθιώτιδας
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Λευκό τοπίο στο Μαρτίνο Φθιώτιδας © YouTube/UP Stories

Το βίντεο από το Μαρτίνο Φθιώτιδας που κατέγραψε drone και δείχνει την κατάσταση στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, ενώ συνεχίζεται η κακοκαιρία «Μήδεια».

Την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, κατέγραψε drone, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Μήδεια».

Το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα, με την κεντρική οδική αρτηρία να είναι ανοικτή, καθώς αλατιέρες και εκχιονιστικά δεν σταματούν να επιχειρούν.

Σύμφωνα με την ομάδα Up Stories που δημιούργησε το βίντεο, στην περιοχή το ύψος του χιονιού έφθανε το ένα μέτρο. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας η Αθηνών - Λαμίας ξανακλείνει στις 19.00 το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021. «To φαινόμενο της χιονόπτωσης είναι πολύ έντονο, με ισχυρούς ανέμους, γι' αυτό αποφασίσαμε να κλείσουμε την Εθνική Οδό» ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει προληπτικά την Αθηνών - Λαμίας για ένα 24ωρο, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει επέλαση του χιονιά, προκάλεσε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση. «Η επιτελική ανικανότητα στα καλύτερά της» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι μετά από μέρες κυβερνητικών συσκέψεων η κυβέρνηση κατάφερε να αφήσει ολόκληρα νησιά χωρίς ρεύμα και «να κόψει την Ελλάδα στα δύο "με τη μόνη λύση που γνωρίζει διά πάσα νόσο: Απαγόρευση κυκλοφορίας».

Από τη μεριά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση έδρασε προληπτικά», υπογραμμίζοντας ότι «η ασφάλεια των πολιτών είναι προτεραιότητά μας και γι' αυτό πάρθηκε η απόφαση να κλείσει για κάποιες ώρες η εθνική οδός».

Δείτε τις εικόνες από το Μαρτίνο Φθιώτιδας, όπως τις κατέγραψε drone:

Μαρτίνο Φθιώτιδας. Το σαρωτικό πέρασμα της Μήδειας Up'ο ψηλά. Up Stories

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ