- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό.
Καλά νέα για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2020.
Ο Ιερώνυμος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία, διάρκειας 12 ημερών.
Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναφέρει: «Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα ημερών».
Ο Ιερώνυμος αναμένεται να πάει στο σπίτι του, όπου και θα ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Νοεμβρίου 2020. Δύο μέρες μετά ανέβασε πυρετό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Εκεί, αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.
Υπενθυμίζεται ότι η διευθύντρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», κα Κοτανίδου, είχε διαψεύσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ιερώνυμος λάμβανε φάρμακα για τον κορωνοϊό από την Αμερική.
«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (σ.σ.: τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» είχε αναφέρει με νόημα για τον Ιερώνυμο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» απ' όπου και πήρε εξιτήριο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές
Τι αλλάζει στο θεσμικό πλαίσιο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ώρας
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Στο σχολείο φοιτούν έξι παιδιά, ενώ ακόμη δύο βρίσκονται στο προνήπιο
Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
Το πενθήμερο για τους εργαζόμενους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρέπει να καταπολεμηθούν και τα αβγά των εντόμων
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε για τα όσα ακολούθησαν την κλήση από την κλινική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε το συγκινητικό βίντεο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.