- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Την επόμενη εβδομάδα η προκαταβολή για τις ζημιές από τον «Ιανό»
Tο ταχύτερο δυνατόν τα νέα πορίσματα
Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πληρωμή της προκαταβολής για τις ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός».
Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΛΓΑ η πληρωμή της προκαταβολής και των εξοφλήσεων των ζημιών που προκλήθηκαν σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο από τον κυκλώνα «Ιανός». Αυτό ειπώθηκε σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην οποία συζητήθηκε ο συντονισμός των ενεργειών των υποκαταστημάτων για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που αφορά την προώθηση του εκτιμητικού έργου των ζημιών.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να αποσταλούν το ταχύτερο δυνατόν τα νέα πορίσματα, καθώς και η καταχώρησή τους στα Πληροφοριακά Συστήματα του ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσει άμεσα τόσο η προκαταβολή όσο και η εξόφληση αποζημιώσεων στους δικαιούχους και σε αυτές τις περιπτώσεις.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, «η ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου, καθώς και η εξόφληση των αποζημιώσεων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021, όπως ορίζει η διάταξη του νόμου 4737/2020, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, Νίκος Δούκας, η γενική διευθύντρια, Χρυσούλα Γάσπαρη, ο προϊστάμενος του Τμήματος στη Διεύθυνση Ασφάλισης και Ενισχύσεων, Σταύρος Καουκάκης και οι προϊστάμενοι των υποκαταστημάτων Λάρισας, Μιχάλης Λιόντος, Πάτρας, Γιώργος Κεχαγιάς και Λαμίας, Χρήστος Λιάλιος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.