- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ένας 87χρονος και ένας 82χρονος τα δύο νέα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Και οι δύο στη Θεσσαλονίκη
Δύο ακόμη νεκρούς από κορωνοϊό μετράει η Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες, καθώς κατέληξαν ένας 87χρονος από τη Χαλκιδική και ένας 82χρονος στη Θεσσαλονίκη.
Ο 87χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Είχε πολλά προβλήματα με εικόνα μη αντιστρέψιμη,
Ο 82χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 2 Αυγούστου, με υποκείμενα νοσήματα γαστρίτιδας και προστάτη.
Σύμφωνα με τη διεύθυνση της ΜΕΘ δεν ήταν από το γηροκομείο «Αγ.Κυριακής».
Συναγερμό προκαλούν τα 1.750 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα τις πρώτες 12 ημέρες του Αυγούστου
Eξαπλώνεται ραγδαία ο κορωνοϊός στην Ελλάδα, καθώς τις πρώτες 12 ημέρες του Αυγούστου έχουν καταγραφεί 1.750 νέα κρούσματα.
Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ νέο αρνητικό ρεκόρ με 262 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων μόλις τα 22 βρέθηκαν σε πύλες εισόδου της χώρας.
Μια ημέρα νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 196 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο δεύτερος μεγαλύτερος επιβεβαιωμένος αριθμός νέων φορεών Covid-19 σε ένα 24ωρο ήταν τα 203 κρούσματα που είχαν ανακοινωθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020. Εδώ και εβδομάδες οι λοιμωξιολόγοι προειδοποιούσαν ότι ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ «δύσκολος» μήνας αν συνεχιστούν τα φαινόμενα «χαλάρωσης» των πολιτών στην τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Ιδιαίτερη ανησυχία, μάλιστα, είχε εκφραστεί και για την περίοδο λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, όταν και κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Προβληματισμό προκαλούν μεταξύ άλλων και τα «ορφανά» κρούσματα για τα οποία είναι αδύνατον να διαπιστωθεί από πού προήλθε η μόλυνση. Χαρακτηριστική περίπτωση τα δύο «ορφανά» κρούσματα στη Σκόπελο που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται ότι στη Λάρισα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο 13 νέα κρούσματα κορωνοϊού.
O συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων φορέων Covid-19 στην Ελλάδα τις πρώτες 12 ημέρες του Αυγούστου ανέβηκε σε 1.750.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.