Πληροφορίες για έναν νεκρό από κορωνοϊό στην κλινική «Κασταλία» - Ελήφθησαν 300 δείγματα για Covid-19 - Τα 170 από εργαζόμενους.
Μετά την ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», και στην κλινική «Κασταλία», στη Γλυφάδα, εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τον θάνατο ενός άνδρα.
Στον ΕΟΔΥ σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ελήφθησαν 300 δείγματα για κορωνοϊό από την κλινική «Κασταλία», εκ των οποίων τα 170 είναι από εργαζόμενους.
Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι είναι 28, την ώρα που ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας άφησε αιχμές για τις «απρόσεκτες συμπεριφορές των λίγων» που οδηγούν σε εξάπλωση του κορωνοϊού.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 ανακοινώθηκαν 55 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και τέσσερις θανάτοι ασθενών με Covid-19. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 2.463, ενώ οι νεκροί έχουν φθάσει τους 125.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό - Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.