- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρός άνδρας από φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες ότι το θύμα ήταν 70 ετών, ένοικος σε ημιυπόγειο
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας.
Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 05:30 τα ξημερώματα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα τετραώροφης πολυκατοικίας στην Καλαμαριά. Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική. Στην πολυκατοικία στην οδό Μουδανιών έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και πυροσβέστες.
Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα και ενώ επιχειρούσαν να σβήσουν τη φωτιά βρήκαν μέσα έναν ηλικιωμένο άνδρα νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα περίπου 70 ετών, ο οποίος έμενε στο ημιυπόγειο. Στο διαμέρισμα υπήρχαν ποσότητες ξυλείας λόγω της δουλειάς του άτυχου άντρα.
Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις και έχει ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσε.
Υπεθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή είχε χάσει τη ζωή του ηλικιωμένο ζευγάρι ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα- ρετιρέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συλλυπητήρια της Υπουργού Πολιτισμού στην οικογένεια και στους φίλους του ηθοποιού
Καρέ καρέ η μάχη των πυροσβεστών
Ο νεαρός αναρριχήθηκε σε βράχο μέσα στη θάλασσα αλλά εγκλωβίστηκε στην κορυφή του
Σκέψεις για τη ραγδαία μεταμόρφωση ενός από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς
Στις τόσες κρατικές εκστρατείες ενημέρωσης δεν χωράει και μια που θα ενημερώνει όσους με το ζόρι τραβιούνται στις Κυκλάδες;
Η ανάρτηση της ηθοποιού για την απώλεια του συναδέλφου της
Εκκενώνεται ο Άγιος Στυλιανός
Ο σκιτσογράφος λέει «Καλημέρα» με καλοκαιρινή και αιχμηρή διάθεση
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές στα ορεινά
Η εισαγωγή του συγκεκριμένου υγρού στην Ε.Ε. απαγορεύεται - Ξεπερνούν τις 338.000 ευρώ οι διαφυγόντες δασμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.