- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λέσβος: Πορεία αιτούντων άσυλο από τη Μόρια στη Μυτιλήνη
Μπλόκο από αστυνομικές δυνάμεις στο Καρά Τεπέ
Πορεία 1.000 αιτούντων άσυλο από τη Μόρια στη Μυτιλήνη. Με το σύνθημα «Azanti» («ελευθερία») ζητούν να πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, περίπου 1.000 αιτούντες άσυλο ξεκίνησαν πριν από λίγο από τον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, πορεία προς την πόλη της Μυτιλήνης διεκδικώντας την άμεσα μετακίνηση τους στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Φωνάζοντας «Azanti» («ελευθερία») οι αιτούντες άσυλο στην πλειοψηφία τους Αφγανοί πορεύονται προς την πόλη κουβαλώντας μάλιστα μαζί τους πολλά από τα προσωπικά τους είδη.
Στο ύψος του Καρά Τεπέ λίγο μετά το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει φραγμό προκειμένου να τους αποκόψουν τη δυνατότητα να φτάσουν στην πόλη από τη Μόρια, όπου ξεκίνησαν.
Επίσης στο ύψος του εργοστασίου της ΔΕΗ έχει συγκεντρωθεί μια μεγάλη ομάδα από νεαρούς με ελληνικές σημαίες το οποίο ενισχύεται συνεχώς και το οποίο απειλεί να μετακινηθεί προς τους κατερχόμενους στην πόλη μετανάστες. Ας σημειωθεί ότι επεισόδια υπήρξαν και σήμερα το μεσημερι.
Πηγή: stonisi.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.