- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης στο Λασίθι. Κρύβεται στα βουνά. Πέθανε ο πατέρας, χαροπαλεύει ο γιος.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 43χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία 73χρονου πατέρα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 45χρονου γιου του, στο Λασίθι.
Ειδικότερα, χτες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο 43χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό του 45χρονου και τον τραυματισμό ακόμη ενός άνδρα ηλικίας 52 ετών.
Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Φ. όχημα ιδιοκτησίας του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τον αναζητούν στα βουνά όπου θεωρούν ότι κρύβεται. Μάλιστα, χθες το βράδυ έκαναν επισταμένες έρευνες στα ορεινά του Επάνω Μεραμβέλλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.
Χαροπαλεύει ο γιος
Ο 45χρονος γιος που είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του τραυματίστηκε στην κοιλιά. Οι διασώστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο τον παρέλαβαν και αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Ήδη το νοσοκομείο είχε ενημερωθεί για την κατάσταση του άτυχου άνδρα με τους γιατρούς να είναι έτοιμη για να τον υποβάλουν σε χειρουργική επέμβαση.
«Στις 9 το βράδυ ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και ο 45χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει τραύμα από καραμπίνα σε ένα σημείο πολύ δύσκολο, όπως είναι η κοιλιακή χώρα», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανώλης Ανδρεαδάκης.
Πώς έγινε το φονικό
Όλα συνέβησαν στις 6 περίπου χθες το απόγευμα όταν 73χρονος Μ.Φ. κτηνοτρόφος με τον 45χρονο γιο του και τον 53χρονο γαμπρό του βρίσκονταν στο ποιμνιοστάσιο του ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή Περάμπελα στις Κουρούνες του νομού Λασιθίου.
Οι τρεις άνδρες κάποια στιγμή βλέπουν τον 43χρονο να τους πλησιάζει με το αγροτικό του όχημα. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο κι αφού κάνουν μία έντονη συζήτηση για κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν ο 43χρονος βγάζει την καραμπίνα κι αρχίζει να πυροβολεί σκορπίζοντας τον θάνατο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.