- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πριν ξεψυχήσει είπε το όνομα του δολοφόνου του
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα
Ο 48χρονος από τα Μέγαρα φέρεται πριν ξεψυχήσει να πρόλαβε να πει το όνομα του δολοφόνου του. Οι περισσότερες σφαίρες τον βρήκαν στα γεννητικά όργανα.
Νέες λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι περισσότερες από τις βολίδες, έπληξαν τον 48χρονο γιατρό στα γεννητικά όργανα και ψηλά στο μηρό, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε στο πόδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα πριν ξεψυχήσει πρόλαβε να ψελλίσει το όνομα του δολοφόνου.
Βγαίνοντας από το σπίτι, ο δράστης έπεσε πάνω στον αδελφό της γυναίκας που πυροβόλησε, ο οποίος και κατάλαβε τι είχε κάνει.
Ο σωφρονιστικός υπάλληλος έφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητό του και μερικές ώρες αργότερα, παραδόθηκε στην Ασφάλεια, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Ήταν εμφανώς συγχυσμένος και δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις!
«Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι τι έχω κάνει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας πως δεν θυμόταν ούτε πού έχει βάλει το όπλο.
Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε το ζευγάρι, οι γιατροί απλά πιστοποίησαν τον θάνατο του συναδέλφου τους. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική σε κατάσταση σοκ! Από τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, ήταν ότι ο σύζυγός της μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει.
Ο δράστης ήταν διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ερευνούν στο επαγγελματικό του περιβάλλον, τη συμπεριφορά που εμφάνιζε το τελευταίο διάστημα.
Ο 50χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4 θάνατοι σε μία εβδομάδα
Περίπου 45.000 στρέμματα έγιναν στάχτη από χθες στο Ρέθυμνο
«Έρχονται ακόμη δυσκολότερες συνθήκες»
Τη βαλίτσα, μέσα στην οποία βρισκόταν η γυναίκα, εντόπισε ένας άστεγος
Eξαιρετικά αντίξοες οι συνθήκες - Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών
Τα εναέρια μέσα δεν μπορούν μέχρι στιγμής να πετάξουν στην Κρήτη
Γιατί πραγματοποιήθηκε η διακοπή
Η νέα γραμμή θα συνδέεται με το υφιστάμενο δίκτυο
Οι άνεμοι φτάνουν τα 9 μποφόρ
Περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε - «Να μην το ζήσω ξανά»
Eκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο
«Δηλώνω την απογοήτευσή μου για την αντιμετώπισή μου ως κοινού εγκληματία»
Πάνω από 120 χιλιόμετρα την ώρα οι ριπές των ανέμων
Τα πρώτα βήματα του πρώην παίκτη του Survivor που δεν το βάζει κάτω
Εντολή απομάκρυνσης προς τον Δρυό - Στο «κόκκινο» ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο νησί
Το τρίτο απόσπασμα από το υπό ολοκλήρωση και υπό έκδοση δοκίμιό μου με αναφορά στο Άγιον Όρος και την Αθωνική Πολιτεία
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.