- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σάμος: Εικόνες καταστροφής μετά την πυρκαγιά στο hotspot
Οι φλόγες έκαψαν τα πάντα στο πέρασμά τους
Στάχτη και αποκαΐδια άφησε πίσω της η πυρκαγιά στο hotspot της Σάμου.
Σημαντικές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Σάμου από την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις συμπλοκές Αφγανών με Σύρους. Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο samostoday.gr, από την πυρκαγιά καταστράφηκαν μεταξύ άλλων σκηνές, τουαλέτες, αποθήκες μαζί με όλα τα υλικά στο εσωτερικό τους, ρουχισμός και κλινοσκεπάσματα. Παράλληλα, κάηκαν πεύκα και ελιές σε μια έκταση ενός στρέμματος. Εντός των καταλυμάτων και των αποθηκών υπήρχαν αρκετές φιάλες υγραερίου, από τις οποίες προήλθαν οι εκρήξεις.
Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία του νησιού παρέμειναν κλειστά, ενώ σε σύσκεψη των τοπικών Αρχών στο Δημαρχείο αποφασίστηκε να ενταθεί η πίεση στην κυβέρνηση για άμεση αποσυμφόρηση του νησιού από τους χιλιάδες αιτούντες άσυλο οι οποίοι δεν έχουν πλέον πού να μείνουν μετά την καταστροφική πυρκαγιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά την εξόδιο ακολουθία έπαιζε το «Θεέ μου μεγαλοδύναμε», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να σιγοτραγουδούν
Οι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών
Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
Είχε αποσπάσει 160.000 ευρώ
Τι πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι
Δηλώνει αθώα και στη διάθεση των ελληνικών αρχών
Πώς οι αρχές έφθασαν στις συλλήψεις
Το υλικό από κάμερες και τα ευρήματα DNA
Όλες οι απαντήσεις σε οδηγό 22 ερωτήσεων
Τι να προσέξετε στις προσφορές
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Η υπόθεση είχε αρχικά τεθεί στο αρχείο κατά αγνώστων δραστών
Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου πριν από περίπου έναν χρόνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.