- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο «Ιούλιος» του Αρκά... απολογείται για την κακοκαιρία στην καρδιά του καλοκαιριού, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει τεχνική βλάβη στο σύστημα»
Στα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν περιοχές της χώρας στην καρδιά του καλοκαιριού προκαλώντας προβλήματα, αναφέρεται ο Αρκάς. Στο νέο του σκίτσο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, παρουσιάζει τον μήνα «Ιούλιο» με φουσκωτό σωσίβιο και ομπρέλα ανά χείρας να δηλώνει: «Εκ μέρους του θέρους: Υπάρχει τεχνική βλάβη στο σύστημα. Δουλεύουμε για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Το νέο κύμα κακοκαιρίας «Αντίνοος» αναμένεται να επηρεάσει την Αθήνα από το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρκάς είχε δημοσιεύσει την προηγούμενη εβδομάδα ένα σκίτσο για τους νεκρούς από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.