- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγουδιστής αποδείχθηκε δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού
Διέδιδε παντού ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Ένας 45χρονος δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού συνελήφθη απογευματινές ώρες της 4ης Απριλίου στην Ομόνοια.
Ο άντρας ήταν στη φυλακή για απάτη και το 2002 πήρε άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και δεν ξαναγύρισε ποτέ.
Πρόκειται για 45χρονο που τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος- παρουσιαστής διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού.
Συγκεκριμένα η σύλληψή του έγινε τυχαία έπειτα από ελέγχους που πραγματοποιούσαν την Πέμπτη άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο 45χρονος αρχικά προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας στις 3 Απριλίου, ενώ από το 2002 που δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού, κατηγορούμενος για άλλη υπόθεση απάτης, εμφανιζόταν είτε ως τραγουδιστής, είτε ως δήθεν δημοσιογράφος με πλαστά στοιχεία.
Κατά το δακτυλοσκοπικό έλεγχο, προέκυψε πως είχε καταδικαστεί για απάτες, ενώ δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές ύστερα από άδεια που έλαβε το 2002. Μάλιστα το 2003 καταδικάστηκε ερήμην και για άλλη υπόθεση απάτης.
Σημειώνεται ότι ο εν λόγω... καλλιτέχνης είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών. Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πρώτα βήματα του πρώην παίκτη του Survivor που δεν το βάζει κάτω
Εντολή απομάκρυνσης προς τον Δρυό - Στο «κόκκινο» ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο νησί
Το τρίτο απόσπασμα από το υπό ολοκλήρωση και υπό έκδοση δοκίμιό μου με αναφορά στο Άγιον Όρος και την Αθωνική Πολιτεία
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ανάμεσά τους και 12χρονος
Δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συνδράμουν στην πυρκαγιά στην περιοχή της Στεφάνης
Η κήρυξη ισχύει έως και τις 29 Οκτωβρίου 2026
Αποκλεισμός έξι ωρών στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή, στο ύψος του Κ11
Χάρης Δούκας: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους συμπολίτες μας απέναντι στην ενεργειακή φτώχεια και τις ακραίες θερμοκρασίες»
Καθυστερήσεις από το ύψος της Λιοσίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Άγιοι Ανάργυροι με εντολή της Πυροσβεστικής
Ιδιαίτερη αναφορά στην παραλία Καστάνη, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας Mamma Mia!
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μιχάλης Μαργαρίτης της WWF Ελλάς εξηγεί τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν βάλουμε ψάρι στο πιάτο μας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.