- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοκαριστική μαρτυρία από την τραγωδία στο Ν. Κόσμο
«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Έκλαιγε και φώναζε τον μπαμπά του»
Την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα στον Νέο Κόσμο, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια.
Σύμφωνα με το protothema.gr, η αυτόπτης μάρτυρας συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι και ρώτησα τη γυναίκα που το κρατούσε τι κάνει και γιατί κρατάει το παιδί έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Εκείνη μου απάντησε “δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γυαλιά σου”. Το παιδάκι έκλαιγε και ζητούσε τον πατέρα του».
Η αυτόπτης μάρτυρας δεν είδε την πτώση του παιδιού, καθώς φρόντισε να αποτρέψει τα δικά της παιδιά από το να δουν τη σκηνή. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης, δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. “Μην το κάνεις. Τι πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ”» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα. «Πήδηξε και εκείνη...»
Η αγωνιώδης προσπάθεια του πατέρα να φτάσει στο διαμέρισμα
Την ώρα που η μάρτυρας προσπαθούσε να μεταπείσει την αυτόχειρα, ο σύζυγος και πατέρας μόλις είχε φτάσει κάτω από το σπίτι του. Σαν τρελός προσπάθησε να φτάσει στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα του είχε βάλει σύρτη και δεν μπορούσε να μπει. Χτύπησε σε διπλανό διαμέρισμα και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του από εκεί. Δεν πρόλαβε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.