- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άνοιξε λίγο μετά τις 08.10 το πρωί της Τρίτης το ρεύμα ανόδου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας που είχε κλείσει τα ξημερώματα λόγω της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος».
Πρόκειται για το τμήμα του δρόμου από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη έως και τα διόδια της Θήβας. Συνεχίζεται η επιχείρηση για να δοθεί στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Αθήνα. Με απόφαση της Τροχαίας και της διαχειρίστριας εταιρείας (Νέα Οδός), μπροστά από τα οχήματα θα κινείται εκχιονιστικό, το οποίο θα απομακρύνει το χιόνι και θα κρατά ανοικτό τον δρόμο.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η απόφαση να κλείσει η εθνική οδός ελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης λόγω της πυκνής χιονόπτωσης στο ύψος της Μαλακάσας.
Πάντως, πολλοί είναι οι οδηγοί που εξέφρασαν την απορία και την αγανάκτησή τους για το πώς είναι δυνατόν ένας από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας να κλείνει, ενώ εδώ και ημέρες είναι γνωστό ότι η Αττική θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τραγουδιστή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συντετριμμένη η σύζυγος του τραγουδιστή
Συνελήφθη η 28χρονη που τον συνόδευε
Σηκώθηκαν ελληνικά F16 για να το αναχαιτίσουν
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα
Απόψε το αυγουστιάτικο φεγγάρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.