- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αττική: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία
Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση
Στους 37 ανέβηκε ο αριθμός των δήμων της Περιφέρειας Αττικής, των οποίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο, καθώς η παροδική βαρυχειμωνιά κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της, όσο βραδυάζει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη στη Ραφήνα εμφανίσθηκαν τα πρώτα χιόνια του χειμώνα.
Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν εκδόσει «απαγορευτικό» για τα σχολεία - και για την προστασία των παιδιών - περισσότεροι από τους μισούς δήμους της Αττικής.
Ειδικότερα, στον Κεντρικό Τομέα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους δήμους: Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής.
Στον Βόρειο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Βριλησσίων, Ν. Ιωνίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Πεντέλης.
Στο Νότιο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (και την Τετάρτη), Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.
Στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.
Στην Π.Ε. Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.
Ο αριθμός των δήμων, των οποίων τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο, ενδέχεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα
Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει ψευδής είδηση ότι με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία αύριο στον νομό. Ωστόσο, η ίδια η Περιφέρεια ενημέρωσε πως «λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, η ιστοσελίδα «έπεσε» και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, εκδίδοντας ανακοίνωση, την οποία μάλιστα απέδωσαν στη Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.