«Αντίο Ελένη» - Θρηνεί το Διδυμότειχο στην κηδεία της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο (εικόνες, video)
Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της λέει ο ιατροδικαστής
Αβάσταχτος πόνος, ανείπωτη θλίψη αλλά και οργή στο Διδυμότειχο, κατά τη διάρκεια της κηδείας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/12) από την Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από κει στο Διδυμότειχο.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο παιδί τους. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έντυνα το παιδί μου νυφούλα για να το βάλω στο φέρετρο» είπε σπαρακτικά η μητέρα.
Τη σορό της 21χρονης Ελένης συνόδευσε η μπάντα του Δήμου Διδυμοτείχου, καθώς ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος της πόλης.
Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας αποκάλυψε ότι η άτυχη νεαρή μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.
Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο σήμερα θα ζούσε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρόδου.
Ο ιατροδικαστής κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος, μιλώντας στο «protothema.gr», εξήγησε ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια. Αιτία θανάτου της άτυχης κοπέλας είναι ο πνιγμός, ενώ έφερε και σημάδια στραγγαλισμού αλλά και εκδορές και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Όσον αφορά την κατηγορία περί βιασμού που άσκησε ο εισαγγελέας, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι διερευνάται και δεν είναι σε θέση να πει κάτι ακόμη.
Στο μεταξύ στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν, σήμερα το πρωί, οι δύο νεαροί (ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης) που κατηγορούνται για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.
Ο Μανώλης Κούκουρας και ο Αλέξανδρο Λουτσάι λίγο πριν τις 8 το πρωί μεταφέρθηκαν τρέχοντας στον ανακριτή για να απολογηθούν για το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.
Η επιλογή αυτής της ώρας έγινε διότι δεν υπάρχει κόσμος τέτοια ώρα έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου. Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με τους δύο νεαρούς και υπήρχε φόβος λιντσαρίσματοςαν η μεταφορά τους γινόταν σε ώρα αιχμής. Μάλιστα τους δράστες τους συνόδευαν οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.
Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.
Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.
Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.