Life in Athens

Podcast Μετακινήσου αλλιώς - Μάνος Χαραλαμπάκης | Ποδήλατο για τις καθημερινές μετακινήσεις

Προτάσεις, ιδέες και νέα από τον Μάνο Χαραλαμπάκη και το Podcast «Μετακινήσου αλλιώς» για να μετακινηθούμε διαφορετικά στην πόλη. Επ. 1: «Πώς μπορούμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις»

Μάνος Χαραλαμπάκης
Μάνος Χαραλαμπάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τη χορηγία της Kineo


Μετακινήσου αλλιώς, με ποδήλατο, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πεζή, και κάνε την Αθήνα μια πόλη φιλική. Μετακινούμαστε αλλιώς, οφελούμε το περιβάλλον, τον εαυτό μας, τους άλλους και... την τσέπη μας.

Στο 1ο επεισόδιο του podcast της Αthens Voice «Μετακινήσου αλλιώς» ο Μάνος Χαραλαμπάκης συζητάει με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας και της ΠοδηλΑΤΤΙΚΗΣ Κοινότητας Παναγιώτη Πιτσιλό για το «Πώς μπορούμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις» και να περιορίσουμε τη χρήση του ΙΧ αυτοκινήτου, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε ενεργειακή κρίση και η τιμή της βενζίνης βρίσκεται στα ύψη.

Απαντήσεις, tips και χρηστικές πληροφορίες για το πώς θα προσαρμοστούμε στη μετακίνηση με πετάλι στην Αθήνα των... μηδενικών ποδηλατικών υποδομών, τι πρέπει να προσέχουμε, πώς συνδυάζουμε ποδήλατο και μέσα σταθερής τροχιάς.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δες τα όλα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ