TV & Media

Λένα Φλυτζάνη: Πρεμιέρα στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ

Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρώτη εμφάνιση της Λένας Φλυτζάνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Η Λένα Φλυτζάνη έκανε το βράδυ της Δευτέρας την πρώτη της εμφάνιση ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Λένα Φλυτζάνη ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου, εμφανιζόμενη στον «αέρα» με λευκό (off white) κοστούμι, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας της τηλεοπτικής παρουσίας στη συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από την προετοιμασία της Λένας Φλυτζάνη λίγο πριν από την έναρξη του δελτίου, παρουσιάζοντας στιγμές από τα παρασκήνια και τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν βγει στον αέρα.

Η αλλαγή στη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ακολουθεί την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Σίας Κοσιώνη με τον σταθμό, έπειτα από 20 χρόνια παρουσίας. Η δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει το τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ στις 8 Μαΐου.