- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Survivor: «Φώναζε “δεν θα τα καταφέρω, δεν θα ζήσω”» - Τα λόγια του Μάνου Μαλλιαρού για τον Σταύρο Φλώρο
«Θέλω να μιλήσω με τη μητέρα μου»
Survivor: «Φώναζε “δεν θα τα καταφέρω, δεν θα ζήσω”» - Τα λόγια του Μάνου Μαλλιαρού για τον Σταύρο Φλώρο
Στον αέρα του «Πρωινού», ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός μετέφερε όσα του περιέγραψε ο αδελφός του, Μάνος Μαλλιαρός, σχετικά με το σοβαρό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor.
Ο Μάνος Μαλλιαρός βοήθησε στη μεταφορά του παίκτη από τη θάλασσα στο ασθενοφόρο και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στη θάλασσα.
«Είχαν σημαδούρα τα παιδιά. Όποιος έβλεπε το παιχνίδι, ήξεραν ότι ο Μάνος πηγαίνει για ψαροντούφεκο με τον Σταύρο γιατί είχαν έρθει κοντά. Μας είπε ότι το τουριστικό σκάφος έτρεχε, δεν τους είδε και από θαύμα ζουν και οι δύο. Θα μπορούσαν για λίγα εκατοστά να έβρισκε στο κεφάλι του Σταύρου ή να τους έβρισκε και τους δύο. Ήταν κάποια μέτρα η απόσταση μεταξύ τους. Όταν ο Μάνος αντιλήφθηκε το σκάφος να έρχεται κατά πάνω τους, άρχισε να φωνάζει, ο Σταύρος δεν το αντιλήφθηκε. Είχε τις αισθήσεις του ο Σταύρος. Ο Μάνος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, του φώναζε ότι “δεν θα τα καταφέρω, δεν θα ζήσω. Θέλω να μιλήσω με τη μητέρα μου”. Καταλαβαίνετε το σοκ που είχε υποστεί εκείνη τη στιγμή. Φώναζε στον οδηγό να γυρίσει πίσω, ο αδελφός μου κρατούσε τον Σταύρο αγκαλιά και φώναζαν βοήθεια. Του έδεσαν τα πόδια και τον πήγαν γρήγορα στο νοσοκομείο. Όταν μιλήσαμε μας λέει “έχει συμβεί κάτι εδώ, θέλω να σας το πω”» περιέγραψε.
«Μας μίλησε ο ίδιος και μας είπε ότι ο Σταύρος βρίσκεται στο νοσοκομείο και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ήταν σοκαρισμένος, δεν ήταν εύκολο αυτό που μας περιέγραφε. Χθες το βράδυ, η μητέρα του Σταύρου δεν ηρεμούσε εάν δεν μιλούσε με τον αδελφό μου. Έμαθα ότι χθες το βράδυ επικοινώνησε μαζί του και τον ευχαρίστησε. Της είπαν ότι αν δεν ήταν ο Μάνος, ο Σταύρος δεν θα ζούσε. Δεν έχουμε καμία πληροφορία για το εάν θα γυρίσουν. Ρωτήσαμε τον αδελφό μου τι να περιμένουμε και δεν ήξεραν. Θέλω να πω πολλά μπράβο στον Γιώργο Λιανό, έχει σταθεί σε όλους μας. Του αξίζουν τα καλύτερα» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό cult χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.