TV & Media

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη επέστρεψε στο MasterChef - Η υποδοχή του Κουτσόπουλου

Οι συμβουλές που έδωσε στους παίκτες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη επέστρεψε στο MasterChef - Η υποδοχή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη επέστρεψε στο MasterChef μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο. Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε στο πλατό για να βοηθήσει τους συμμετέχοντας στην πρώτη ομαδική δοκιμασία. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στο πλατό του MasterChef χαρακτηρίζοντάς τη «μία από τις πιο επιδραστικές παίκτρις που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό». «Ακόμα οι φωνές της αντηχούν στους διαδρόμους, όχι μόνο οι φωνές της αλλά και η προσωπικότητά της», ανέφερε ο chef. 

Με την επιστροφή της, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έδωσε τις δικές της συμβουλές στους παίκτες. «Εγώ θα σας πω να το χαρείτε πάρα πολύ γιατί, όταν βγείτε από εδώ αυτό θα σας μείνει. Θα σκέφτεστε τι έχετε περάσει και θα σας λείπουν τα παιδιά της παραγωγής, οι σεφ, το πλατό. Οπότε να το ζήσετε, να πάρετε μαζί σας όλες τις καλές αναμνήσεις και να αφήσετε ό,τι συμβεί γιατί θα μαλώσετε σίγουρα».