- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Απειλητικό τηλεφώνημα στον Πάσχο Μανδραβέλη: «Έχεις τρεις μέρες να φύγεις από τη χώρα»
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο Πάσχος Μανδραβέλης δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο
Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11.12) ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Πάσχος Μανδραβέλης.
«Ένας τύπος μου είπε ότι έχω τρεις μέρες περιθώριο να φύγω από τη χώρα. Ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ. Ότι “θα σε καθαρίσουμε που τολμάς και βάζεις εσύ στο στόμα σου την Κρήτη”», δήλωσε ο Πάσχος Μανδραβέλης στην «Κ», σημειώνοντας ότι στην αρχή θεώρησε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. «Μέχρι στιγμής, δεν του δίνω μεγάλο βάρος. Δεν έχω δεχτεί θανατικές απειλές προηγουμένως».
Το απειλητικό τηλεφώνημα στον δημοσιογράφο ήρθε μετά το σχόλιο του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την παρουσία του Γιώργου Ξυλούρη ή «Φραπέ» στην Εξεταστική για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο κ. Μανδραβέλης σχολίασε ότι οι εξελίξεις στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ εντείνουν την αναστάτωση, καυτηριάζοντας παράλληλα την εικόνα και τη στάση του «Φραπέ» ενώπιον της Εξεταστικής.
«Δεν ξέρω αν εμείς ζούμε σε κάποια φούσκα και δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εκεί έξω συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι γίνονται: να πάει ένας μάρτυρας σε μια Κοινοβουλευτική Επιτροπή και να φέρεται κατά αυτόν τον τρόπο. Και το άλλο που υπάρχει εκεί έξω είναι μεγάλη οργή, από πλευράς αγροτών», σχολίασε την Παρασκευή (12.12) ο Πάσχος Μανδραβέλης, απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για όσα εκτυλίχθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής την Πέμπτη.