- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είναι δικό μου θέμα αν απολύθηκε ο κύριος Κουρδής»
Ο ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις για την κόντρα του καναλιού με τους πρώην παρουσιαστές της εκπομπής «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το σχόλιο του για το δημοσιογράφο Γιώργο Κουρδή
Θετικός και έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την εκπομπή που παρουσιάζει και η οποία φέτος συζητήθηκε για άλλους λόγους και πάντως όχι για το περιεχόμενό της εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο ηθοποιός, ο οποίος στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά ΣΚΑΪ και Ευλαμπίας Ρέβη, Γιώργου Κουρδή, φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί την κατάσταση και συνεχίζει στο πόστο που τοποθετήθηκε, αφήνοντας στην άκρη το κομμάτι που δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο του «Όπου υπάρχει Ελλάδα». Συγκεκριμένα, ο Τσιμιτσέλης δεν δίστασε να μιλήσει για τα νούμερα τηλεθέασης, να διαψεύσει τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για αλλαγές στην εκπομπή, ενώ όταν ρωτήθηκε αναφέρθηκε και στους δημοσιογράφους Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργο Κουρδή.
«Περνάω πολύ ωραία στην εκπομπή, είναι μια ωραία συνεργασία. Μετά από 36 εκπομπές δεν έχω άγχος για τη ροή της εκπομπής, έχει μπει σε μια διαδρομή. Δεν θα δούμε αλλαγές στην εκπομπή, θα δούμε πολύ ωραία θέματα», εξήγησε στην αρχή ο ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα είπε ότι από το κανάλι είναι όλοι ικανοποιημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής σεζόν.
Στην ερώτηση μάλιστα για το αν έχει γίνει «νουμεράκιας» απάντησε χαρακτηριστικά: «Πάντα παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με ενδιαφέρει ό,τι παίζει στην τηλεόραση να μη σταματάει, να συνεχίζουν όλες οι εκπομπές.
Είμαστε ικανοποιημένοι από τα νούμερα και την απήχηση που έχει στον κόσμο η εκπομπή. Ο ανταγωνισμός τους κάνει όλους καλύτερους».
«Δεν έχω ασχοληθεί καν με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για Κουρδή και Ρέβη. Δεν είναι δικό μου θέμα, αν απολύθηκε ο κύριος Κουρδής».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πάνελ της εκπομπής Buongiorno, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν οι δηλώσεις του ηθοποιού, σχολίασε το γεγονός ότι ο ηθοποιός και νυν παρουσιαστής της εκπομπής δεν ήταν ενήμερος για την εξέλιξη στην εργασιακή σχέση των ανθρώπων που παρουσίαζαν το εν λόγω πρόγραμμα πριν από εκείνον. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κουβέντα που ακολούθησε των δηλώσεων εδώ >>>