- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέλος για το δελτίο «E! News» μετά από 32 χρόνια
Βασικό του θέμα ήταν τα νέα των celebrities
Τέλος για το δελτίο «E! News» μετά από 32 χρόνια
Το δελτίο που επικεντρώνεται σε διασημότητες θα συνεχίσει να μεταδίδεται με νέα επεισόδια μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου στο E!, το οποίο αποσχίζεται από το NBCUniversal και θα ενσωματωθεί στη νέα, εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία Versant (πρώην SpinCo).
Η ακύρωση έρχεται τρία χρόνια μετά την επιστροφή του δελτίου «E! News» από μια διετή παύση, αφού αρχικά είχε καταργηθεί από το E! το 2020. Η σειρά, αρχικά ημερήσια εκπομπή, επέστρεψε με μετάδοση αργά το βράδυ.
Η απόφαση ακύρωσης της εκπομπής λέγεται ότι προήλθε από το δίκτυο E!, καθώς επιδιώκει να αξιοποιήσει την ψυχαγωγική κάλυψη και τον σχολιασμό σε ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες.
Πηγή αναφέρει ότι καθώς το κοινό ειδήσεων απαιτεί ψηφιακή κάλυψη σε πραγματικό χρόνο, η μετάδοση στις 11 μ.μ. δεν εξυπηρετεί πλέον τους θεατές που ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει στον τομέα της ψυχαγωγίας από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με το Variety. Το E! διαθέτει αυξανόμενη ψηφιακή παρουσία με 87 εκατομμύρια ακόλουθους σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Το E! ενημέρωσε τους περίπου 20 εργαζόμενους στο «E! News» για την ακύρωση το πρωί της Πέμπτης. Ορισμένοι ανταποκριτές του «E! News» αναμένεται να μεταβούν στην Versant σε θέσεις που δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.
Το δίκτυο θα συνεχίσει να έχει παρουσία στα κόκκινα χαλιά του Χόλιγουντ με την εκπομπή "Live From E!".
Το «E! News» ξεκίνησε το 1991 και αποτέλεσε μια εξαιρετικά κερδοφόρα εκπομπή για το δίκτυο, καθώς υπήρχαν ελάχιστα τηλεοπτικά μέσα για τη ζωντανή κάλυψη θεμάτων από τον χώρο της ψυχαγωγίας και της ποπ κουλτούρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.