Γιώργος Παράσχος για τη μάχη με τον καρκίνο: Να προλάβω να δω το παιδί μου να μεγαλώνει - Αυτό σκέφτηκα πρώτα
«Δεν έχω πει ξεκάθαρα στην κόρη μου τι αντιμετωπίζω»
Γιώργος Παράσχος για τη μάχη με τον καρκίνο: Να προλάβω να δω το παιδί μου να μεγαλώνει - Αυτό σκέφτηκα πρώτα
Ο Γιώργος Παράσχος βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Πρωινού» και μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τα πρόσωπα που του στάθηκαν και την τρέχουσα επαγγελματική του κατάσταση.
Ο Γιώργος Παράσχος παραδέχτηκε, ότι αρχικά φοβήθηκε για τη ζωή του και έπειτα για την κόρη του, εκφράζοντας την επιθυμία του να είναι υγιής για να τη δει να μεγαλώνει: «Στην αρχή φοβήθηκα για τη ζωή μου, γιατί δεν ήξερα τι είναι αυτό που μου ήρθε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να μεγαλώσω το παιδί μου, να προλάβω να τη δω μεγάλη. Οι άνθρωποί μου ήταν και η αιτία που είπα ότι δεν θα φύγω. Έχω συμφιλιωθεί με τον θάνατο. Δεν πόνεσα σε αυτή την περιπέτεια. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα».
«Έχω κάνει ανοσοθεραπείες κοντά στους εννιά μήνες και μετά μπήκα στο νοσοκομείο για δυόμιση εβδομάδες για χημειοθεραπεία. Πριν ένα χρόνο έμαθα ότι είμαι άρρωστος. Υπήρξαν σημάδια που τα απέδιδα στην κούραση. Με ενημέρωσαν από την αρχή οι γιατροί ότι υπάρχει θέμα με την υγεία μου. Τον πρώτο άνθρωπο που πήρα τηλέφωνο ήταν η αδερφή μου και κλαίγαμε και οι δύο. Δεν έχω πει ξεκάθαρα στην κόρη μου τι αντιμετωπίζω»
Ο Γιώργος Παράσχος ανέφερε επίσης: «Λαμβάνω μηνύματα από κόσμο και από συναδέλφους με δύσκολες περιπτώσεις, δυσκολότερες από τη δική μου. Η πρώην σύζυγός μου μού στάθηκε πάρα πολύ. Βλέπω την κόρη μου καθημερινά. Δεν έχω ακόμα επαγγελματικές προτάσεις. Βοηθάω την πρώην σύζυγό μου στην οικογενειακή της επιχείρηση».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.