TV & Media

Eurovision 2025: Η πρώτη ανάρτηση της Κλαυδίας μετά την κατάκτηση της έκτης θέσης

«Το ευχαριστώ είναι λίγο, αιώνια ευγνώμων»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eurovision 2025: Η Κλαυδία
Eurovision 2025: Η Κλαυδία © EPA/Georgios Kefalas

Η πρώτη ανάρτηση της Κλαυδίας μετά τον τελικό της Eurovision και την κατάκτηση της 6ης θέσης - «Το ευχαριστώ είναι λίγο, αιώνια ευγνώμων»

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό της Eurovision 2025, η Κλαυδία κατάφερε να βρεθεί στην έκτη θέση.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2025 έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν έχω λόγια. Το ευχαριστώ είναι ΛΙΓΟ. Αιώνια ευγνώμων. Σας αγαπώ όλους, θα κλαίω όλη μέρα», είναι η πρώτη ανάρτηση της Κλαυδίας μετά την επιτυχία στη Eurovision 2025 και την κατάκτηση της έκτης θέσης με το τραγούδι «Αστερομάτα».

Η πρώτη ανάρτηση της Κλαυδίας μετά τον τελικό της Eurovision και την κατάκτηση της 6ης θέσης - «Το ευχαριστώ είναι λίγο, αιώνια ευγνώμων»
H ανάρτηση της Κλαυδίας στα Instagram Stories μετά τον τελικό της Eurovision

Οι πρώτες δηλώσεις της Κλαυδίας μετά τον τελικό

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, η Κλαυδία προχώρησε σε δηλώσεις απευθύνοντας ένα θερμό «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν, τονίζοντας πως το ταξίδι και η σχέση με τον κόσμο είχαν μεγαλύτερη σημασία από τη βαθμολογία.

Klavdia – Asteromáta (LIVE) | Greece 🇬🇷 | Grand Final | Eurovision 2025

Όπως είπε: «Σας αγαπώ, το κάναμε μαζί όλο αυτό. Ονειρευόμουν την πέμπτη θέση, έλεγα ότι αυτή η θέση θα είναι νίκη. Το ίδιο είναι και η έκτη. Νιώθω η πιο τυχερή, η πιο ευλογημένη, ευτυχισμένη και προστατευμένη αυτή τη στιγμή του πλανήτη. Είναι απίστευτο, νιώθω νικήτρια. Η βαθμολογία του κόσμου ήταν το κερασάκι. Κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι “θα το κάνουμε”. Αν το πιάσουμε από την αρχή, το αμιγώς ελληνικό τραγούδι, πώς θα το καταλάβουν γιατί είναι διαφορετικό από όσα έχουμε στείλει, είναι νίκη η έκτη θέση. Η “Αστερομάτα” το έκανε. Είναι απίστευτο. Είμαι αιώνια ευγνώμων και είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που με στηρίξατε».

Αναφερόμενη στις έντονες στιγμές που έζησε στη σκηνή και στα παρασκήνια, συμπλήρωσε: «Αύριο εγώ θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή που βγήκαμε έκτοι και που στον ημιτελικό μας ανακοίνωσαν τελευταίους. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν επιστρέψω στο ξενοδοχείο είναι να χοροπηδάω πάνω στο κρεβάτι. Θα τα γιορτάσουμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβλήματα όρασης μαστίζουν τον δημοσιογραφικό κόσμο
Προβλήματα όρασης μαστίζουν τον δημοσιογραφικό κόσμο

Στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ ακούσαμε δεκάδες φορές για το χαστούκι που έφαγε ο Γάλλος πρόεδρος. Δεν ξέρω αν υπάρχει λέξη που να περιγράφει τη συγκεκριμένη χειρονομία αλλά σίγουρα δεν είναι η λέξη «χαστούκι»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.