- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Voice: Η αναπάντεχη audition της Τραϊάνας Ανανία - Σε ποια ομάδα θα συμμετέχει
Το βράδυ του Σαββάτου, οι τηλεθεατές του The Voice είχαν μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία ανέβηκε στη σκηνή για να δοκιμάσει την τύχη της στο μουσικό τάλεντ σόου.
Η Τραϊάνα Ανανία αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να αφήσει τις θεατρικές παραστάσεις για το τραγούδι. Όπως δήλωσε: «Είμαι εδώ γιατί αυτό το καλοκαίρι πήρα απόσταση από την πόλη, δούλεψα πάνω στον εαυτό μου και αποφάσισα να αφήσω πίσω μου ό,τι με έχει πληγώσει, είτε αυτό αφορά τη δουλειά είτε προσωπικά ζητήματα».
«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε η 35χρονη καλλιτέχνιδα.
Η Τραϊάνα Ανανία τραγούδησε την επιτυχία «Σεντόνια» της Άννας Βίσση με την Έλενα Παπαρίζου να είναι η μοναδική από τους coaches που γύρισε την καρέκλα της και τελικά την πήρε στην ομάδα της.
Η Τραϊάνα δεν θέλησε να χαιρετίσει από κοντά τους Χρήστο Μάστορα και Πάνο Μουζουράκη, οι οποίοι παρόλο που την γνώριζαν δεν γύρισαν τις καρέκλες τους. Μάλιστα όπως είπε η ηθοποιός απευθυνόμενη στην Παπαρίζου «σήμερα έχω και γενέθλια και είσαι το δώρο μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.