- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: Ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα
«Για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή» είπε ο παρουσιαστής
Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Μάρκο Σεφερλή για τα μηνύματα που κρατά από παλαιότερη συνομιλία τους
Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σήμερα (18.9) τη δική του απάντηση στον Μάρκο Σεφερλή, χαρακτηρίζοντας «ακατάληπτο» το μήνυμα του ηθοποιού και είπε ότι πιθανόν να είχε στο παρελθόν επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να τον καλέσει σε εκπομπή.
«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ, θα απαντήσω. Αλλά τι να απαντήσω; Στην αρλούμπα, στη βλακεία; Διότι εχθές πραγματικά ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα. Ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν… Εκτός αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Διότι το να έχεις στείλει ένα μήνυμα σε έναν άνθρωπο και να τον καλείς στην εκπομπή, δεν το θυμάμαι. Εγώ σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή δεν κρατάω μηνύματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή. Εγώ τα μηνύματα τα σβήνω όλα. Μένουν μόνο τα μηνύματα από τον μεγάλο μου γιο που έχει κινητό και αυτά για όταν χρωστάω κάπου κάτι και όταν έχω μία δουλειά για να τα θυμηθώ. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, είναι και χαζό. Αν τα έχει κρατήσει, με γεια του με χαρά του. Παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει αλλά από εκεί και πέρα – δεν θυμάμαι- να έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Φέτος δεν του έστειλα σε καμία περίπτωση. Ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, μπορεί να του έστειλα όπως και σε άλλους. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το ξεμπρόστιασμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.