- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αλεξία Κούβελα: «Είμαι επαγγελματίας χοντρή»
Τι λέει η ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου plus size μοντέλων
Αλεξία Κούβελα: Τι λέει η ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου plus size μοντέλων
H Αλεξία Κούβελα ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου plus size μοντέλων μίλησε για την συμφιλίωση με τα παραπάνω κιλά αλλά και την παραφιλολογία που υπάρχει πίσω από τα plus size μοντέλα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Αλεξία Κούβελα εξομολογήθηκε πως «από την εφηβεία μου είχε περισσότερα κιλά και τελικά, ενώ το έβλεπα σαν κάτι που ήταν εμπόδιο, δεν μου στάθηκε σαν εμπόδιο. Ίσα ίσα που ήταν αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω σε αυτό τον χρόνο και να με πάει μπροστά. Μπορώ να πω ότι έχω παχύνει σε σχέση με το όταν ξεκίνησα γιατί ήμουν τότε στον άσσο, το αρχικό νούμερο, Παράλληλα όμως το ότι πάχυνα, δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πιο υγιής».
«Δηλαδή σήμερα με θεωρώ πιο υγιή γιατί γυμνάζομαι περισσότερο και έχω αυξήσει τη μυϊκή μου μάζα. Γενικότερα γύρω από όλο αυτό το κομμάτι του plus size model υπάρχει η παραφιλολογία ότι προάγουμε την παχυσαρκία. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντα λέω ότι προέχει να είσαι υγιής και μετά από εκεί και πέρα είναι η αισθητική του καθενός», ανέφερε αρχικά.
«Εγώ είμαι χοντρή και γουστάρω! Αυτή τη λέξη πλέον την έχω απενοχοποιήσει, την παίρνω και την κάνω δική μου» συμπλήρωσε, επίσης, η Αλεξία Κούβελα σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Μου έχει συμβεί και μένα να σχολιάζουν αρνητικά κάτω από τις φωτογραφίες μου και να λένε: «Τα πέταξε και αυτή η φάλαινα». Ή να μου λένε ότι έχω φαλαινίσιο στήθος, τέτοια σχόλια», συνέχισε η Αλεξία Κούβελα.
«Δουλειές όμως όπως η καμπάνια που έκανα με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ με γέμισαν αυτοπεποίθηση. Θα με πει ο άλλος «χοντρή» και θα του πω «ρε φίλε, εγώ δουλεύω και βγάζω χρήματα από αυτό. Ζω από αυτό». Εντάξει, είμαι χοντρή ναι. Τέλεια, είναι η δουλειά μου πλέον αυτή. Είμαι επαγγελματίας χοντρή αν θέλεις να το πούμε έτσι, τέλεια», τόνισε.
H Αλεξία Κούβελα δημιούργησε το πρώτο πρακτορείο για plus size μοντέλα στην Ελλάδα. Πτυχιούχος του τμήματος δημοσιογραφίας και επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το μοντέλο από τη συμπρωτεύουσα, όπου ζει και εργάζεται σήμερα, όπως είπε στην κάμερα και στους κριτές του GNTM βρέθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι το 2019, αλλά εκείνη τη φορά δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πρόκριση, διότι όπως ανέφερε, «δεν τα είχα πάει καλά στην πασαρέλα, ήμουν και ψαρωμένη».
View this post on Instagram
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο
Δείτε το βίντεο από την έναρξη της εκπομπής
O εκλιπών υπήρξε βασικό στέλεχος του σταθμού για πάνω από τρεις δεκαετίες
Ο δημοσιογράφος έφυγε αιφνίδια σε ηλικία 74 ετών
Με τον θάνατο του αυτές οι εικόνες και οι στιγμές αποκτούν πια χαρακτήρα αρχείου
Η πρώτη εκπομπή, οι πιο σημαντικές στιγμές on air και συνεργάτες που πέρασαν δίπλα από τον Γιώργο Παπαδάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.