- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου
Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τις σχέσεις με συναδέλφους της
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε στην προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της, αναφέροντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση με συνάδελφό της.
Ειδικότερα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αρχικά απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει μετανιώσει κάτι στη ζωή της, λέγοντας: «για τίποτα. Ακόμα και αυτά που δεν ήταν σωστά τα έκανα, μάλλον για να μάθω. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Τα λάθη πρέπει να γίνονται, μόνο να μην είναι μοιραία. Όλα είναι μαθήματα ζωής».
Ερωτηθείσα για το αν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με συμπρωταγωνιστή της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τόνισε: «Όχι, δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου».
Να θυμίσουμε πως προ μηνών, η ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξη, για τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα. «Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Του αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα και δεν τον πιέζω. Είναι το λιμάνι μου», είπε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.