- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μου λένε ότι φαίνομαι σνομπ, δεν το επιδιώκω»
Τα προβλήματα που της δημιούργησε το ύψος της
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μου λένε ότι φαίνομαι σνομπ, δεν το επιδιώκω - Τα προβλήματα που της δημιούργησε το ύψος της
Για τους χαρακτηρισμούς που έχει ακούσει και την πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς για εκείνη, όταν τη γνωρίζει μίλησε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και εξήγησε πως πολλοί τη θεωρούν σνομπ, κάτι που παλιότερα την ενοχλούσε, όμως πια δεν την ενδιαφέρει.
«Μου έχουν πει ότι φαίνομαι ότι είμαι πολύ πειθαρχημένη. Ψαρώνουν όλοι γιατί τους φαίνομαι σνομπ. Ενώ δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω. Καταλαβαίνω ότι μάλλον επειδή στην αρχή θέλω τον χρόνο μου, με θεωρούν έτσι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παλιότερα, με ενοχλούσε, αλλά τώρα δεν με πειράζει. Ευτυχώς, όσοι ήθελαν να με πλησιάσουν, με πλησίαζαν. Δεν πλησίαζα ποτέ εγώ, δεν χρειάστηκε».
Η Ιωαννα Τριανταφυλλίδου για το φλερτ και όσα την ελκύουν σε έναν άντρα
Όσο για το φλερτ και τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν σε κάποιον, δήλωσε: «Δεν έχει τύχει να φλερτάρω πρώτη. Το χιούμορ θεωρώ ότι είναι βασικό στοιχείο, το εκτιμώ, μου δείχνει αντίληψη και ευφυία και την ευγένεια φυσικά. Δεδομένη χυλόπιτα θα ήταν το να δεις κάποιον να συμπεριφέρεται υποτιμητικά».
Τα προβλήματα που της δημιούργησε το ύψος της
«Επειδή το πήγα λίγο απότομα το μπόι πέρα από το ότι υπήρχαν πόνοι στο σώμα, ήμουν ο χειρότερος εφιάλτης από θέμα ζημιών. Ήταν πρόβλημα στο μπαλέτο και με είχε στεναχωρήσει αυτό. Μπήκε ένα φρένο σε όλο αυτό.
Τότε επειδή με ενημέρωσαν ότι οι χορεύτριες πρέπει να είναι μικροκαμωμένες, είχα στεναχωρηθεί. Αν το αγαπούσα και ήταν η ζωή μου και το πάθος μου, θα το κυνηγούσα, θα το προσπαθούσα» είπε αναφερόμενη στο ύψος της.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.