- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απόστολος Γκλέτσος: Πατρική και ιερή η δήλωση «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»
Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη
Απόστολος Γκλέτσος: Τι είπε για την δήλωσή του με το ψάρι - Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη
Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιβόητη δήλωσή του «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», τον ΣΥΡΙΖΑ και τα λάθη που έκανε αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Με ρώταγαν τότε και έλεγα ότι αυτή ήταν πατρική και ιερή δήλωση», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για την φράση του «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» και συμπλήρωσε:
«Κάποιοι δημοσιόγραφοι έλεγαν ότι εγώ είχα κάποια ανάγκη να το πω αυτό. Δεν με ρώτησε κανείς, μόνος μου το είπα, δεν το είχα ανάγκη, το έκανα για αυτά τα παιδιά».
«Δεν έχει προχωρήσει η επαρχία στο θέμα καθόλου στο θέμα αυτό και είναι περίεργο, δεν μπορούν να καταλάβουν, δεν ξέρω γιατί, τι δεν μπορούν να καταλάβουν, να μέμφεσαι τον άλλο επειδή είναι μελαχρινός. Εγώ αυτά δεν τα διάβασα τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου, το ότι κάποιος που του αρέσουν οι άνδρες είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή γεννήθηκε μελαχρινός, θα ήμουν 3-4-5 ετών όταν το άκουσα», πρόσθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «το ότι ήμουν κάποτε στο κόμμα δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια πράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε είπε του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41%; Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με συγκλονιστικότερο το θα σκίσω τα μνημόνια και τελικά να φέρνει ένα τέτοιο».
Τέλος, για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως «άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα. Θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και αν χρειαστεί και στη βάση και εκεί θα λύσουμε τις διαφορές μας. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.