TV & Media

«Έκρηξη» Τατσόπουλου και αποχώρηση από την εκπομπή της Καινούργιου: «Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι μ@λ@κία θέλουμε»

Όσα είπε με αφορμή το «χαμένο χέρι» του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τη συζήτηση για το «χαμένο χέρι» του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου

Ο Πέτρος Τατσόπουλος «εξερράγη» κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», σε συζήτηση για την επανένωση του «χαμένου χεριού» του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου, με το σκήνωμά του. Ο συγγραφέας αποχώρησε από το τηλεοπτικό παράθυρο μετά την τοποθέτηση τού Ανδρέα Καραγιάννη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε την τελετή που έγινε στο Προκόπι Ευβοίας και τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε όσα συνέβησαν ο Ανδρέας Καραγιάννης: «Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει σήμερα χωρίς να σκάει το χειλάκι του, χωρίς να γελάει και χωρίς να γελάει και κανένας από το πάνελ και μιλάει σα να είναι ανταποκριτής, σα να μας λέει μια είδηση. Μας λέει ότι ο Ιωάννης ο Ρώσος, ένας άνθρωπος που πέθανε πριν από τρεις αιώνες, το 1730, επικοινωνεί κάθε 25 χρόνια και δεν τον ενδιαφέρουν ούτε οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, ούτε οι καταστροφές, ούτε οι Μικρασιατικοί, τίποτα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει κάθε 25 χρόνια είναι να επικοινωνεί με τους πιστούς του και να τους λέει να του αλλάξουν τα άμφια. Και αυτό το λέμε σε δελτίο ειδήσεων σε ευρωπαϊκή χώρα. Όχι στη Ζιμπάμπουε», με τον Ανδρέα Καραγιάννη να απαντά και να ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ανδρέας Καραγιάννης: Είναι ορθόδοξη χώρα κύριε Τατσόπουλε

Πέτρος Τατσόπουλος: Επειδή είναι ορθόδοξη χώρα δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε. Ακούς; Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι μ@λ@κία θέλουμε, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσβάλλεις τη νοημοσύνη των ανθρώπων. Γεια σας, φεύγω, αρκετά με την παράνοια!

Κατερίνα Καινούργιου: Βοήθειά μας! Κύριε Τατσόπουλε δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξέσπασμά σας. Με τον κύριο Τατσόπουλο ξαναλέω είναι ευγενέστατος, δεν έχουμε τίποτα, όλες τις απόψεις ακούμε αλλά τώρα…

Πέτρος Τατσόπουλος: Είναι τρέλα, είναι τρέλα.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είναι τρέλα κι εγώ τα ίδια πιστεύω, μαζί και τόσοι τηλεθεατές.

Πέτρος Τατσόπουλος: Τους καθοδηγείτε όμως, αυτός ο απατεώνας που ζει από τις απάτες, από απάτες ζει.

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι βαριές κατηγορίες. Ανδρέα Καραγιάννη ευχαριστώ για την ψυχραιμία.